Særligt for standeholdere

Ønsker I at deltage på International Citizen Days? Her kan I læse mere om eventen og om hvordan I tilmelder jer.

Den 14.-16 og 19. september 2020 holder International House Copenhagen for anden gang Danmarks største event målrettet internationale borgere! Tanken bag er stadig at gøre det endnu nemmere for internationale talenter at bosætte sig og skabe en langsigtet karriere i hele regionen. 

2019 var en stor succes på alle parametre med høj tilfredshed fra standeholderne. Som følge af Covid-19-situationen har vi år måtte nytænke konceptet, og vi er glade for at kunne invitere både tidligere og nye standeholdere med til International Citizen Days – en online platform med oplæg, interviews, digital standeplads, sociale chatrooms og meget mere. Kort sagt: alt hvad vi kunne tilbyde ved en fysisk event, men nu i mere sikket og fleksibelt digital form. 

Efter live-eventen vil platformen blive til en fast hjemmeside, som vil fungere som en del af den gode velkomstpakke til nye borgere i hele regionen. 

Som digital standeholder på eventen får I mulighed for at møde ressourcestærke internationale borgere, præsentere hvad netop I kan tilbyde dem, samt masser af mulighed for networking med andre kerneaktører på området.